Wifi i Cypern

1 juni 2016 23:11
Visningar: 737
Hej!

Är det någon som vet hur bra internet täckning i Cypern? Är det sånt wifi på hotellerna som räcker bara att titta på mejlet eller går det att titta på youtube?
3 juni 2016 07:18
Inga problem med wifin, funkar hur bra som helst.
3 juni 2016 10:58
På Cypern, nej det funkar inte alls....

Skämt åsido, det är olika på olika hotell, ibland inget alls, ibland dåligt, ibland utmärkt, varierar från hotell till hotell. Har haft olika lösningar, på något hotell fick man ett modem (inte wifi alltså) att koppla upp sig via, på något fick man sitta vid ytterdörren för att få kontakt och på något har det varit hyfsat snabbt wifi. Rent generellt ligger de nog efter Sverige när det gäller infrastrukturen för bredband och fiber (om det ens finns till konsument (mitt intryck som kan vara helt fel). Räkna inte med att kunna streama film men det kan man klart aldrig räkna med för att det finns wifi.
3 juli 2016 02:06
Tach för alla svar. Hotellet Avlida är väldigt fint, snabb wifi tillgäng gratis i lobbyn inte i rummet. Cypern var inte något bra upplevelse, sten strand är inte så vänligt. Staden är inte alls fint, dessutom är det för varmt just i juni, och ganske fuktigt även på kvällarna, men jag haft det helt ok för att hotellet var så bra, annars skulle aldrig åka dit igen i juni,.