Weekend i södra Europa

21 feb. 2015 23:37
Visningar: 344
Hej! Är riktigt sugen på att åka på en weekend i slutet av mars, alternativt någon helg i april eller maj. Är öppen för förslag vart. Men gärna Barcelona, Italien eller Portugal. Kan även tänka mig Berlin.

Vill njuta av livet där genom att både se staden och dess sevärdheter, men även bara njuta av tillvaron genom god mat, ev. bad beroende på väder, shopping, någon utekväll.

Är du liksom jag lite trött på Sverige och har tid förvarna weekend men tyvärr inte längre, häng på! Och kom gärna med fler förslag runt om Europa om du har ngt:)

/Vickan
23 feb. 2015 00:53
Hej, Omid heter jag och bor i Arlöv.Som person är jag snäll, omtänksam, nyfiken och full av energi. Jag är på samma spår vill gärna vara med. Jag har aldrig varit med i Spanien.Jag hoppas att det blir många som vill följa med. Magalof hörde jag, är ett bra ställe för sola bada festa. MVH Omid
Av Kehan
23 feb. 2015 19:41
Hej Vickan!

Jag börjar bli väldigt trött på mörkret och kylan men pga jobb och utbildning så kan jag inte sticka iväg för länge, så en weekend hade varit perfekt. Åker gärna till södra Europa för lite värme och sol.

Vill också njuta av lite god mat, någon utekväll och sevärdheter och självklart bad förutsatt att det är varmt nog. Barcelona eller södra Italien lockar men kan även tänka mig Frankrike eller Portugal.

Var i Sverige hade du tänkt flyga ifrån?
Av Carrow
11 mars 2015 21:21
Hej! Jag skulle gärna vilja åka någonstans med på en weekend. Gärna södra Europa och ställna du nämnde kan jag tänka mig med :) jag kan vid påsk eller slutet av april, Maj funkar också väldigt bra för mig :)
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Wenniis
20 apr. 2015 22:09
Om ni inte åkt så åker jag 4-8 maj!