Kehan

Kön / Ålder
Man, 28 år
Bor i
Göteborg
Sysselsättning
Jobbar
Besökta länder
16
Profilsida skapad
2012-05-03
Senast online
3 år sedan

Glad social kille från Göteborg som älskar att resa och träffa nya människor. Föredrar resor där jag får se och uppleva så mycket som möjligt men gillar även att gå ut (och dansa).

Kehans besökta platser
Kehan
Kehan säger i sin diskussion "Resa Europa V.30-32":
En vecka hade jag väl tänkt mig men det beror väl lite på priset med. Kan nog tänka mig att vara borta längre också. :)
19 juli 2016 21:37 - Anmäl
Kehan
Kehan startar diskussionen "Resa Europa V.30-32":2
Hej, Är en kille från Göteborg på 24 år som är sugen på att komma utomlands under semestern. Är främst sugen på Italien, Spanien, Grekland, Frankrike eller Portugal. Huvudsaken är att det går att sola och bada. Har funderat en del på Barcelona eller Sicilien men är helt öppen för förslag. Är inte "supar-typen" men går gärna ut och dansar och tar något glas! I övrigt gillar jag att upptäcka nya ...
19 juli 2016 15:57 - Anmäl
Kehan
Kehan säger i Matildafleurs diskussion "Weekend/ett par dagar i London maj 2015":
Hej! Skulle åkt till London nu i februari och hälsat på en kompis där men har inte fått tag i honom så har inte blivit av. Funderar på att eventuellt sticka iväg över en helg. Hur länge hade du tänkt stanna och måste det vara i maj eller kan du även tänka dig april? Du kan ju skicka ett meddelande om du vill så kan vi prata mer :)
23 februari 2015 19:54 - Anmäl
Kehan
Kehan säger i Veronika3s diskussion "Weekend i södra Europa":
Hej Vickan! Jag börjar bli väldigt trött på mörkret och kylan men pga jobb och utbildning så kan jag inte sticka iväg för länge, så en weekend hade varit perfekt. Åker gärna till södra Europa för lite värme och sol. Vill också njuta av lite god mat, någon utekväll och sevärdheter och självklart bad förutsatt att det är varmt nog. Barcelona eller södra Italien lockar men kan även tänka mig ...
23 februari 2015 19:41 - Anmäl
Kehan
Kehan säger i Diras diskussion "Resa i aug? Öppen för förslag, vill resa iväg:)":
Hej! Jag är en glad och social kille på 22 år som är sugen på att åka ner till Sydamerika de två sista veckorna i augusti. Jag är inte heller ute efter någon festresa utan vill framförallt uppleva landet! Är väl först och främst dominikanska jag vill till eller Panama men är helt öppen för förslag! :)
30 juni 2014 19:09 - Anmäl