Volontärprojekt i Afrika

4 okt. 2010 20:41
Visningar: 382
Hej!

Jag är en 21årig tjej från Luleå som har ett spännande projekt pågång 2011! Det är ett volontärprojekt då jag tänkt åka till Afrika och jobba under 2-4 månader. Min projektidé är i stora drag att jobba för att utveckla tjejers självkänsla och självförtroende genom att spela fotboll. Min plan är därmed att starta en fotbollskola eller fotbollslag för tjejer.

Jag har varit i kontakt med ett flertal organisationer och hoppas snart vara klar med en av dem. Då allting med resan står klart kommer jag att söka bidrag och stipendier för att åka iväg på detta projekt.

Nu är min fråga, allting blir roligare och bättre om man är flera, så jag tänkte kolla runt litegrann och se om det är någon som viill följa med mig på detta projekt? Någon idrottsintresserad kanske? som brinner för att göra någonting extra, utöver det vanliga?

Skulle du vara intresserad av detta så kontakta mig på min blogg eller mail så kommer du får mer information ang projektet och hur långt jag kommit med det:

http://amandadegen.blogg.se/

(Logga in för att se e-postadress)

Mvh Amanda
Av Sonja89
5 okt. 2010 08:56
Hej Amanda.
Jag heter Sonja, 21 år och bor i sthlm.
Jag är riktigt sugen på att hjälpa till med ett volontärjobb.
jag har rest en del och jag skulle vilja resa till afrika.

du kan väll höra av dig till mig så kan jag få veta lite mer om ditt projekt.

070 445 89 99

Mvh// Sonja
Av Jbauer
1 dec. 2010 23:48
hejsan,
när hade du planerat att göra detta projekt?
16 apr. 2011 14:36
Hej Amanda :)
Jag är jättesugen på att åka som Volontär till Ghana, jag hade tänkt mig att åka till ett barnhem och jobba med småbarn (0-6år) här i sommar, sensommar. Men är öppen för alla förslag och det du håller på med låter jätte spännande.. När har du tänkt åka och behöver du hjälp med projektet?

Ha det bra :) //Amanda
17 juni 2011 22:49
Hej! Jag vet att diskussionen är väldigt gammal, men jag testar ändå.

Ditt projekt låter otroligt intressant och har du inte kommit iväg än, är jag mycket intresserad! :)

Min msn/epost är : (Logga in för att se e-postadress)