Vart ska man åka till i Italien?

28 maj 2016 20:05
Visningar: 1617
Hej!
Jag och min pojkvän tänkte åka till Italien i början av september. Ingen av oss har erfarenhet av landet tidigare. Vi tänkte vara borta 1 vecka och villl hålla en ganska låg budget. Vart ska man åka om man vill åka på en sol och bad resa men ändå se lite av landet?
28 maj 2016 23:30
Ganska låg budget, då är nog Italien lite fel land att välja för det är ganska dyrt där men det är klart man kan säkert hitta billigare ställen också. Sol och bad finns ju längs hela Italiens kust så lite svårt att tipsa. Beror ju också på vad ni vill se. T.ex. Venedig är ju rätt fint och man kan hitta, om man har tur något litet pensionat i gränderna där men där är ju inte direkt badsemester.
Mvh
Av Emolis
29 maj 2016 18:26
Gardasjön är väl värt ett besök. Charmiga byar runt sjön, vandring i bergen och sol och bad om man vill det. Lätt att göra dagsutflykt till t ex Venedig. Vi bodde i Riva del Garda som var en mysig by, men även Limone och Sirmione är fina byar.
Av Sierra
29 maj 2016 19:46
Senigallia, 30 km norr om Ancona vid den Adriatiska kusten är en ort där italienarna firar sin semester och där ni inte möter vanliga charterresenärer, alltså en genuin italiensk semesterort, är ett trevligt alternativ. Jag var där 1994 och gillade området.

Här har ni info om vad som finns att göra: http://www.thetraveltester.com/senigallia-italy/