Vänder mig till Phuketveteraner för hjälp.

12 juli 2017 21:02
Visningar: 97
Hej. Ber om ursäkt i förväg för inlägget då det kanske har besvarats tidigare men har inte kunnat lokalisera svar på frågan.

Vi är en familj med tre barn som reser till Thailand i Feb/Mars 2018. Vi har varit på östsidan tidigare (koh samui, koh phangang, koh Tao) samt koh lipe tidigare. Nu tänkte vi prova det ”vanliga” Thailand med Phuket-området.

Vi åker 13 dagar och är 4 nätter på Phi Phi sen 3 på Railey Beach. Det ger oss 5 nätter kvar. Frugan vill till Phuket för lite shopping och ev skräddarservice dessa nätter.

Har ni tips på hotel och område för oss? OJ ”hotelltips Phuket tänker ni? Det har vi aldrig sett tidigare på forumet”... MEN, det som gör det svårt är att jag vill ha mer Koh Phangang/Koh Lipe känsla. Alltså hyfsat litet hotell vid stranden och nära till en enkel ”walking Street”. Medans frugan vill ha nära till stor shopping. Vi är inte i behov av barnpool eller något sådant. Barnen vill va på stranden och snorkla.

Har kollat olika hotel och så men vill ha erfarenheter då jag är helt ny på just Phuket. Finns det just den ”lagomstranden” eller? Vill ej bo på Patong, Karon, Bang Tao tex.

Om någon kan lösa denna ekvation med ett rejält hotelltips till oss så kanon!