Väderlek de kommande veckorna?

14 dec. 2010 22:27
Visningar: 619
Hej! Om mindre än en vecka bär det av mot Bohol och Panglao men jag blir inte klok på vädret! De flesta vädertjänster förutspår värme men mycket regn. Vore hjärtligt tacksam om någon vill dela med sig om sina kunskaper kring detta då det skulle underlätta packningen avsevärt!

Stort tack!
16 dec. 2010 12:35
Tack! Har koll på de flesta alternativen online, tänkte mer om det fanns någon på "plats" eller någon som kan Panglao väl som kunde ge en mer nyanserad bild. :)
Av Zila
19 dec. 2010 12:51
Det ser ju inte så roligt ut de kommande veckorna...
Som sagt, någon på plats som kan säga något om vädret??
Av Maxdala
31 dec. 2010 12:15
Hej,

vi är i Filippinerna nu, och precis som du så trodde vi att det skulle regna konstant, men det är fel :)

det regnar 1-2 ggr per dag och bara kortare stunder, idag har vi legat runt polen och solat och badat tills det regnade i 30 minuter sen sken solen resten av dagen.

det är galet varmt och fuktigt så varma kläder behövs ej :)

hade tipp topp!!

MVH

Max & Ida
3 jan. 2011 22:36
Har dålig erfarenhet av vädertjänster vad gällande Filippinerna. Tycker inte dom stämmer så bra, i alla fall inte dom veckor, sammanlagt månader jag varit där. Kanske kan bero på att ställen som Panglao eller Boracay är "solhål".
5 jan. 2011 05:12
Hej,

Det har varit 2 dagars dagsregn, nu är det uppehåll och 26 grader varmt men mulet.

Kolla www.typhoon2000.com denna sida bruka stämma bra.

//Micke
Av Joakimn
5 jan. 2011 07:45
Tycker det stämmer bra med mina erfarenheter gällande tropiska området..Skall man till regnskogsområde
Så visar prognoserna regn mer eller mindre varje dag..för att det regnar mer eller mindre varje dag..regnskogsområde gör detta under en stor del av året..där av namnet..
Sen regnar det sällan mer än 30-40 minuter men då kraftigt. Varmt skönt regn som snabbt övergår till klassiskt turistväder igen.Allså.. ta mer något som inte är varmt men skyddar mot regn sen glöm inte badkläderna för dom kommer till användning. Du har en efterliggande monsun i området o klimatet blir inte stabilt förren i mitten av Feb. framtilldess. oberäkneligt tropiskt väder med sol vind o vatten../ res o slappna av det blir skitfint./joakimn