USA-trip efter midsommar 2011! Road-trip eller annan form!

4 feb. 2011 19:49
Visningar: 904
Hej!

Söker någon/några som drömmer om att göra en rejäl USA-resa men som inte har någon som vill följa med. Är nyligen separerad och känner att det är dags att ta tag i den där resan som jag velat göra så många år.

Arbetar som lärare och har semester from efter midsommar och 7 veckor framåt.

Jag har tidigare varit i Florida men skulle nu vilja besöka New York, San Francisco, Las Vegas m.m m.m... Tänker mig att man hyr bil vissa sträckor. Eller kanske helt enkelt gör det till en ren roadtrip! Är öppen för alla förslag!

Mer om mig. Årgång 77! Stort intresse för resor, film och musik. Är äventyrlig, flexibel, positiv och enkel att umgås med. Bor i Malmö och tänker mig att jag utgår från Köpenhamns flygplats Kastrup.

Hör av dig på (Logga in för att se e-postadress)

Vi hörs!

/Anders
28 feb. 2011 20:15
Hej. Det låter precis som vad jag själv skulle skrivit. Har också bestämt mig för att ta itu med min drömresa till Usa i år, men jag kan inte åka förrän i början på oktober 6-7 veckor. Men vill gärna ha kontakt med dig ändå, kanske kan ge varandra några tips under planeringsstadiet?
Jag vill också bila runt, gärna mellanvästern, är "cowboy" fan, då menar jag inte fotbollslaget även om jag gärna skulle se en match. Fött upp o ridit westernhästar i flera å, så vill gärna se en rodeo, en ranch och något reservat och mycket mer.
Lisa