USA i höst ~3v

Av Pejo86
20 mars 2013 10:50
Visningar: 135
Nybliven medlem här som är riktigt sugen på dra till USA i höst med start i mitten/slutet av september.
Tanken var att jag och en polare skulle fara men han har blivit varslad om uppsägning så han har blivit tvungen att lägga de planerna på is tyvärr.
Och då mina andra kompisar antingen inte är intresserade, inte har råd eller har/ska få barn så funderade jag på om man kanske kan hitta en eller flera lämpliga reskamrater på nätet.

Första tanken var att hyra en bil och köra kust till kust från N.Y till L.A via södern men då behövs nog minst 4v och jag vet inte om jag kan få ledigt så länge. Sedan bör man vara iaf 3 men helst 4st att dela kostnaden på hyrbil, bensin, boende osv.

Så jag har istället börjat fundera på att nöja sig med ~3v och då hålla sig enbart på västkusten. San Francisco-San Diego-Los Angeles-Las Vegas känns som en rimlig och trevlig rutt.

Kortfattat om mig. Jag är 27 år, spontan, tackar inte nej till en bra fest men vill även ta det lugnt ibland och uppleva den storslagna naturen som finns och även utvidga mitt intresse för fotografering. Sport och musikintresserad. Vill ha en minnesvärd resa, både när det gäller saker man sett och gjort.
Jag söker någon som gärna har liknande intressen och gärna rätt ålder så man kan dela på bilkörningen.

Intresserad? Hör av dig så kan vi diskutera mera.
Av Benke75
23 mars 2013 20:32
Hej.

Jag har liknande funderingar. Hyra en cool bil, fota lite, prova lite vin i napa valley, spela bort lite slantar i vegas och se vad det stora landet därborta har att ge. Rutten som du beskriver är nästan den jag hade tänkt. Ungefär 14-17 dagar i början på hösten (september - oktober).

Hör av dig så kan vi om planerna passar ihop.

/Mvh Benke