Transfer med Fritidsresor eller välja hotellets "pick-up service"?

10 dec. 2011 21:00
Visningar: 657
Åker till Khao Lak mars 2012 och funderar på om vi ska ändra till att låta hotellet hämta upp oss med bil istället för att ta transfern med Fritidsresor ut.
Skönt efter lång resa och då man kommer vakna lite groggy då det fortfarande är natt för oss men morgon där - att bara baxa in väskorna o dra. Tänker lite så att nån kan ju ha problem med bagaget som man måste invänta, samt lämpa av på andra hotell innan man är framme.

Hotellet tar 1700 bath för en resa. (Vi är 4 vuxna o 2 barn) Fritidsresor tar mer än det...

Kan man förlita sig på hotellens Pick-up service och att allt sånt går smidigt eller ska man ta det särka före osäkra o ta sin transfer med Fritte??
10 dec. 2011 23:08
Ville bara bekräfta det föregående skrivare skrev:
Lita på Hotellet och slipp vänta på alla som ska med bussen... !!
Skulle det mot förmodan inte stå någon och vänta på er så finns det 4883 st taxi bilar utanför flygplatsen som inget annat vill än att skjutsa på er... 1700 bath flyg-khao lak låter rimligt... Kanske lite dyrt men men... =)
Av Alexa_b
12 dec. 2011 19:07
Cattis77 - hoppas det är OK att jag lånar din tråd!

Vad kan det tänkas kosta att ta en taxi från Phuket flygplats till Kata?
Tänkte så man vet vad som är rimligt.
Från vårt hotell rekommenderade hon oss att ta en taxi som stod där hellre än att boka pick-up hos hotellet då det var mycket dyrare.
13 dec. 2011 20:23
Räkna med 1000 bht till Kata ifrån Airport...
Billigare bra deal, dyrare sämre deal...
Taxi gubbarna som står utanför brukar ha en fast prislista som man kan kolla på... Pruta!!
Av Falkens
29 dec. 2011 14:20
Citerat från frippe10:
Räkna med 1000 bht till Kata ifrån Airport...
Billigare bra deal, dyrare sämre deal...
Taxi gubbarna som står utanför brukar ha en fast prislista som man kan kolla på... Pruta!!
Jag har oftast betalat 2000 THB till Kata/ Karon, det är mer eller mindre fasta priser från flygplatsen och visst man kan säkert hitta någon taxi någonstans som är billigare men är det värt det? Springa runt och leta, det är ju företag som driver den verksamheten. Jag kanske har kommit sådana tider att jag inte orkar deala men å andra sidan så har jag alltid sagt till dessa chaufförer, "Nu har betalat 2000 THB för denna resan så inga stopp på vägen där det ska säljas en massa skit... jag har vart här förr så det är ingen idé" och då är det direkt transport.