TIPS?

4 jan. 2019 11:47
Visningar: 90
Hej!
Ska resa själv till Thailand under mars. Aldrig varit i Thailand tidigare, så ber om lite tips.
Har bokat en flygbiljett till Bangkok 3 mars, och hem från Krabi den 27e. Men har inte bestämt vad jag ska göra dagarna mellan. Har ett par släktingar i Bangkok så att hänga med dom de första dagarna är min plan.
Men någon som har tips var jag bör spendera resten av resan?
Jag vill gärna hika, sola, bada osv.
Alla tips är välkomna! :)
4 jan. 2019 12:00
Hej,

Så härligt! Älskar själv Thailand och åker dit två veckor i slutet av månaden. Om du gillar att hika kan det kanske vara något att vandra Hang Mak Mountain som ligger ca 30 min iväg från Ao Nang? Jag har själv inte varit där men är lite sugen på ett besök denna gång. Googla så hittar du en hel del information om vandringen.

I Bangkok är det absolut värt att besöka en skybar. Om du har tid är Chiang Mai väldigt fint och misstänker att där finns en hel del vandringar. Men för sol och bad så är det lite längre söderut som gäller i övrigt. Kanske Koh Lanta, Koh Kradan eller Koh Lipe kan vara något?

Det finns så många fina platser i Thailand så svårt att välja men försök hitta någon rutt som passar dig. Vi har ju även Similan Islands som är jättefina och Khao Sok nationalpark gillar jag. Så svårt att tipsa om vad du ska göra men nu har du några tips i alla fall :)