Tillbaka till Filippinerna.

10 juni 2010 05:45
Visningar: 292
En perfekt dag för avresa till Filippinerna, 11 grader & mulet.
6 veckors semester med början idag.

Ha en trevlig sommar,

MVH Micke
10 juni 2010 14:35
Fy vad härligt..... Filippinerna är ett resmål som fler och fler blir nyfikna på men är osäkra på vädret under vår sommar - kan du inte uppdatera oss här på forumet sedan om hur vädret varit? Mulet mest varje dag, korta regnskurar men sol, blåsigt etc.

Vi är många resande barnfamiljer nu i detta land och vi är hänvisade till semester under sommarlovet för att barnen ska slippa dra runt i stan själva 10 veckor.

Hoppas du får en alldeles underbar resa!!!!
10 juni 2010 14:54
Absolut,
Förra året åkte vi samma tider, då hade vi 1 regndag på 6 veckor.
Fördelen att åka på sommaren är också att det finns billiga biljetter att hitta, barnen är långlediga
och man slipper chansa på dåligt Svenkt sommarväder. Äver om det kommer någon skur ibland nere i Asien så är det iaf varmt.
Det är också enkelt att hitta bra o billigt boende.

Återkommer om vädret.

MVH Micke
Av Ukunda
10 juni 2010 18:25
Låter fantastsiskt! Trevlig semester!
Av Haikko
10 juni 2010 20:06
Ha det gött i Alona Micke!
11 juni 2010 09:56
Jag såg sen att du var rena proffset & guldgruvan för Filippinerna =). Jag skulle verkligen uppskatta att få lite mer väder info sedan.

När man ser väder om t ex Thailands östkust sommartid skriver folk ofta att det "bara kommer en skur på kvällen ibland" men förtiger att man kan förvänta sig att det är mulet varje dag från mitt på dagen t ex. Vi var där fem år i rad och det var bara ett år som det var riktigt fint väder mest hela tiden. Vi har därefter varit i Indonesien fem somrar och där är det jättefint väder från morgon till kväll så gott som alla dagar men kan bli ett par, tre dagar på rad som är mulna och reniga.

Har länge varit sugen på Filippinerna och min dotters gudmor kommer från Cebu men man får inte ur henne så mycket väderinfo då hon mest konstateraratt det är alldeles för varmt och bra ibland/dåligt ibland =(. Det verkar som om folk som är födda i tropiska länder har väldigt svårt att förstå oss nordbor och vår önskan att analysera vädret (LOL). Personligen är jag sparsmakad och vill inte bara ha varmt utan också sol....
13 juni 2010 06:07
Hej,
Framme i Panglao & Alona beach. En stralande dag med klarbla himmel och 31 grader varmt. Landade i Manila i Fredags kl. 22.00, skulle bara ut och ta en matbit brevid hotellet pa Adriatco street, Dar star Freddie Agular med band o lirar..blev kvar till kl 03.00 Snacka om en bra borjan pa semestern..
MVH Micke