Thailand med en 6 månaders baby

10 jan. 2011 12:14
Visningar: 1888
Hej!

Jag och min sambo ska åka till thailand i 2 månader och kommer att ha med oss vår 6 månaders baby. Vi åker 12 april och kommer hem i maj. Jag är lite orolig för att det ska vara för varmt där för vår dotter, vart är bäst att åka? Vi hade tänkt att åka över till Bali en vecka med airasia, är det någon som har åkt med barn med airasia?

Tacksam för alla tips!
11 jan. 2011 11:57
Vi den här tidpunkten kommer det vara över 40grader i skuggan i nästan hela thiland. Ni åker under de varmaste månaderna på hela året. Jag skulle inte åkte med en så liten bebis vid den här tidpunkten.

// Veronica
Av Mrumru
15 jan. 2011 23:21
Håller med Veronica.
Vi var i Thailand i april ( sonen var nästan 3 år då) och träffade föräldrar med 8 mån gammal baby och de hade varit så besvikna för det var såååååå varmt ( 33 grader varmt kl 1 på natten) de hade varit i Thailand förrut utan barn men då i jan-feb......de hade ingen aning att det kan var sååå varmt där, vi tyckte synd om bebisen för tjejen har bara legat i vagnen i skuggan vid poolen liten stund och sen mestadels varit på rummet för att svalka , så ingen riktigt semester för föräldrarna.....rekomenderar verkligen att ta fårskinn till barnvagnen för i april/maj blir man svettig så fort man går ut ur rummet ( vi hade balkong mot norr - utan en solstrålle på hela dag men gud vad man blev svettig -det gick inte att sitta och läsa t ex . Nov-februari helt ok, men inte senare med små barn.