Thailand -> Kuala Lumpur -> Bali -> ??? 2 mån

6 jan. 2019 22:15
Visningar: 86
Hej!
Jag och min flickvän ska iväg nu i 2 månader med start 14e jan. Vi landar i Bangkok, tar oss ner till ko samui och de öarna, sen över till krabi och phi phi öarna för att sen flyga från phuket till Kuala Lumpur. Vårt flyg är redan bokat och vi befinner oss i Thailand i 1 mån.

Efter det bor vi i KL i 5 dagar för att sedan flyga till Bali och bo där 1 eller 2 veckor.

Om vi bor på Bali i en vecka har vi fortfarande ca 2 och en halv vecka kvar innan vårt flyg från Bangkok hemåt går. Om vi bor där 2 veckor har vi 1 och en halv vecka kvar på resan.Vi behöver därför tips på vad vi ska göra med de 2 sista veckorna.

Vi har funderat lite på Filippinerna, men det känns krångligt att ta sig dit från Bali samt hyfsat dyrt. Vad är era erfarenheter?

Lite extra info:
Vi är 20 år, vill gärna se fina stränder och vår budget ligger på ca 50000kr var totalt för resan, där vi tänker oss 500kr om dagen till dagliga saker som mat + boende och sen de extra 20 000 till äventyr och oväntade kostnader.

Tack på förhand och ber om ursäkt för lång text!
7 jan. 2019 01:42
Vad tror ni om Panang (asien foodiehuvudstad) och Langkawi? Ko Lipe blir kanske för dyrt, men om det går in i budgeten så verkar det nice.