Thailand/bali nov 2013

19 maj 2013 09:52
Visningar: 518
Söker efter reskompis i nov. Har endast köpt biljett köpenhamn-bangkok men är sjukt sugen på att åka till Bali för att lära mig att surfa:). Ngn som är lite halvgalen å sugen på att joina:)))???
23 juni 2013 20:24
Hej Johanna!
Jag vill ev väldigt gärna joina dig till bali och surfa. jag tänker mig sen okt, nov, dec och åka till bali fö att lära mig surfa. Är ganska oberest och ingen bevandrad backpacker.

är dock lite halvgalen, men ganska resonlig och ansvarsfull. jag kommer inte knarka ner mig eller lämna nån i sticket där nere. jag vill helt enkelt ut o lära mig surfa, har ingen o resa med och söker någon att planera resan ihop med, alt att möta upp där.

Hur går dina tankegångar?
24 juni 2013 01:08
Hej!

Har själv tankar om Asien och surfing till vintern! Hade även velat försöka klippa Australien i för att hälsa på några gamla festivalvänner. Har aldrig rest ensam på detta vis tidigare så när jag såg era inlägg här tänkte jag att jag lika gärna kunde hojta till! Skulle ju om inte annat vara kul att höra mer om era planer osv.

Själv är jag 23 år med stort musik och festivalitresse. Lite halvgalen är jag säkerligen också.
25 sep. 2013 12:31
Jag har också tänkt att åka till bali i november men då för att lära mig dyka! Är kanske även intresserad av att surfa :)
Av Sibby
8 okt. 2013 21:50
Hej!!!
Jag ska har bokat biljett till Bangkok i slutet av november, planen är att resa runt och uppleva lite äventyr!
Jag hänger gärna med till Bali!!! :-)
Hur länge hade du tänkt vara borta? Jag har planerat vara i bangkok till 5dec, sen är jag öppen för roliga o lite galna förslag:-)

Skriv gärna till mig!
Mvh / Sabina louise Andrsson
Av Dojsa
8 okt. 2013 23:48
Detta låter ju helt underbart! Det var verkligen som du träffade rakt på vad jag vill göra..

Älskar att resa och hitta på äventyr! Men då alla mina vänner är några riktiga soffpotatisar så får jag vidga mina vyer. Älskar att prata och träffa nya människor!

Jag är fett på att dra när som, och stanna hur länge som helst! :D
27 okt. 2013 13:11
Hej tjejer!

Ni låter som ett härligt gäng lite wild and crazy girls som jag skulle kunna tänka mig att hänga med!

Nu nämndes inga datum i era inlägg men jag kommer att landa på Bali den 14:e december och då flyger jag från Sthlm. Tanken är att ha Bali som utgångspunkt och sedna får vi se vad som händer på vägen.

Jag älskar mina vänner men de har inte ett sug för att resa så som jag har. Och jag tänkte nä de ska inte få stoppa mig, så därför bokade jag denna resa som en 30års present till mig själv. Jag reser alltså helt själv och det är första gången jag gör det så lite pirrigt är det.

Jag tänker mig mycket sol och bad, men även surf, snorkling, fest, mat ja ett äventyr helt enkelt. Är en social tjej som älskar nya möten med människor och älskar att resa!

Hör av er om ni är kvar i Bali ni som redan nu är på resande fot. Och om ni inte har bokat så flyger jag som sagt från Sthlm den 13:e de. Bokade mina biljetter i fredags. Även sällskap på planet ner vore ju inte fel.
27 okt. 2013 13:46
Hej alla :)

Jag ska till Bali i November för att surfa. Det verkar vara ganska många likasinnade som jag här. Ska till ett surfcamp som heter Lapoint i Bali. Kommer att vara där i tre veckor. Skulle vara kul om det är någon som vill joina mig :) Ha det fint

Viktor
8 nov. 2013 17:51
Hej
När landar du i Bangkok? jag landar den 13/11 och möts gärna upp med alla som vill i Thailand. Jag har inga stora planer på vad jag vill göra i Thailand utan är öppen för det mesta. Den 25/11 drar jag vidare till Bali för att surfa i två veckor, häng med!

Viktor- När ska du till bali? jag ska också till Lapoint :).
9 nov. 2013 01:43
Bangkok på tisdag!! Reser själv men inte ensam. Plan A var Filippinerna men avvaktar lite med detta med tanke på läget där nu. Fortsätter kanske ner igenom Thailand till Malaysia, Singapore eller vem vet det kanske blir Kambodja, Vietnam och Laos? Öppen för förslag och reser gärna med dig som är äventyrlig, nyfiken och positiv till det mesta. ...Som de flesta av er verkar vara här på tråden :) Skulle älska om ni hörde av er! Går att nås ett tag till på +46768776112 annars mejla gärna

Mvh Ellinor
13 nov. 2013 16:56
Hej!!
Jag är på Bali just nu och kommer stanna här tills början på nästa år! Min kompis åkte hem för ca två veckor sedan. Så om någon känner sig ensam eller så äre ba o höra av sig. Jag har all tid i världen :D Bor just nu i Kuta! Så strandenkompis eller fest kompis eller hängkompis... Bara o säga till!! // Annika