Tågluff genom Östeuropa till Istanbul juli-augusti 2019

22 jan. 2019 21:15
Visningar: 320
Hej alla!

Planerar att tågluffa i Europa i 4-6 veckor i sommar, start någonstans kring den 20 juli. Min preliminära rutt är: Stockholm - Malmö - Prag - Bratislava - Budapest - Bukarest - Istanbul - Plovdiv - Sofia - Belgrad - Podgorica - Kotor - Dubrovnik - Split - Plitvice - Ljubljana - Salzburg - München - Stockholm.

Hör gärna av dig här eller på Facebook (Ella Meeli Augusta Estonius) om du är intresserad av att joina eller funderar på att åka en liknande rutt!

/Ella
13 juni 2019 02:09
Hej! Jag planerar också tågluff i europa då jag köper ett interrail för sista 2 veckorna i Juli. Jag tänker mig också Östereuropa men inte lika långt som du fast kan ju alltid hänga med till några städer du besöker. Jag vill gärna åka till Prag, Bratislava, Gdansk, Krakow, Munchen,Wien eller Split. Tar eventuellt flyget hem ifall jag inte hinner med allt. Vad för sorts upplevelser gillar du att göra när du reser. Jag är öppen för kultur med museer, gallerier, konserter och festivaler. Jag gillar också vandringar och vackra naturupplevelser. Hör gärna av dig till mig på fb Michael Jiglund eller skype: (Logga in för att se e-postadress) /Michael
22 juni 2019 22:00
Låterintressant alltid velat tågluffa i östblocket. Dock är jag inte ledig fören 8 aguste då.
Av My94
18 juli 2019 23:02
Jag skulle vilja åka iväg ett tag innan hösten kör igång igen. Söker du fortfarande en tågluffar kompis? :D
20 juli 2019 20:53
Hej alla, är även jag Sugen på att tågluffa. Har tänkt köpa ett interrailkort i sommar. Har 6 veckor ledighet å tänkte resa runt i Europa hade mest tänkt mig Tyskland och Frankrike men kan vara mer spontan i mina destinationer. Hör gärna av er om ni inte har redan åkt. Kan tänka mig att möta upp någon, om det finns någon som är sugen på sällskap.
23 juli 2019 20:41
Hej, jag är också sugen på att tågluffa i mitten av Augusti. Hör av er ni som åker.