Tåg i Italien

2 nov. 2015 10:09
Visningar: 359
Hej
Jag ska åka till Brindsi i miten av juni 2016 och vi funderar på att åka tåg mellan flygplatsen i Rom till Brindisi så min fråga här är går det tåg från flygplatsen utanför Rom eller måste vi in till centrala Rom och går det tåg till Brindisi? Jag har försökt titta på det nationella tågnätet men jag förstår inte riktigt vad jag ska söka på i Rom!
Av Birgere
2 nov. 2015 12:11
du söker på Fiumicino till Brandisi på trenitalia.
Skulle tro ni behöver byta i rom men det ska framgå av siten ovan.

Bor ni i mellansverige så flyger väl tex Ryan direkt från skavsta till Brindisi..låter ju enklare..
2 nov. 2015 13:27
Tack för ditt svar, jag ska kolla. Bor i Norra Sverige så det blir för långt att åka till Skavsta. tack för ditt svar
13 jan. 2016 00:06
Man måste ta sit till tågstationen i Rom och därifrån till Brindisi. Det går bussar dit från flygplatsen och väl på stationen så är det enkelt att köpa tågbiljett. Det finns biljettautomater som är lätta att använda där man söker resmål och resvägar. Jag skulle tro att ni måste byta tåg någonstans. Innan man sätter sig på tåget så måste man komma ihåg att stämpla biljetten i automaten som finns på perongen. Det är väldigt noga annars blir det böter... Kul att ni ska till Apulien. 😊
13 jan. 2016 11:26
Det går tåg (Leonardo-expressen) från Roms flygplats till järnvägsstationen.
Av Xbend
2 feb. 2016 22:18
Vi har bokat flyg Luleå - Rom(Sthlm), sedan Rom - Brindisi med Alitalia. Bra priser på sträckan Rom-Brindisi. Även vi åker i juni. Känns smidigare än att blanda in tågresan om målet är Apulien.