Sydamerika juli/augusti

22 apr. 2018 17:03 (redigerad)
Visningar: 86
Hejsan!
Jag och min kompis hade planerat att åka till Sydamerika i slutet på juli/ början av augusti men plötsligt hoppade hon av planerna, och här står jag nu lämnad ensam och taggad vilket är en ganska dålig kombination! Vi hade inte hunnit planera någon rutt men de länder jag har tänkt är nog Peru (machu picchu) och Ecuador. Är absolut öppen för förslag!
I slutet av Augusti kommer jag att möta upp min vän i Rio de janeiro för att i alla fall få två veckor med henne (du får följa med även då också såklart, om du vill!). Jag har backpackat förut och tycker vääldigt mycket om det, men det är alltid roligare att göra det med någon + att det känns en hel del tryggare. :)

Kan kort säga att jag är en glad tjej som för det mesta ser på saker positivt trots att det kan låta som motsatsen ibland - talar nämligen flytande ironi. 😉 Gillar allt från adrenalinpumpande äventyr, till naturupplevelser, fest och att bara ligga på stranden. Skulle vara hur kul som helst om du hörde av dig så vi kan börja planera lite smått! Men kanske efter att vi setts en stund i Stockholmsområdet eller snackat på Skype?

Nu ska jag sluta skriva, och låta er skriva till mig istället! Ha det bäst!