Syd-/centralamerika aug-nov 2013

29 mars 2013 10:10
Visningar: 130
Nu är det Syd- eller Centralamerika som står på tur så åker dit i mitten av augusti och stannar till början av november. Då ingen av mina vänner kan till hösten skulle det vara kul att slå ihop resan med några eller mötas upp.
MIn tanke är att gå några veckors nybörjarspanska för att sedan volontärarbeta eller resa runt.
Jag har rest och bott utomlands mycket och tänker själv att jag är väldigt lätt att resa med, och en glad typ :)
Någon som har liknande planer, hör av er!
30 mars 2013 15:24
hej! Jag har tänkt åka till sydamerika i slutet av september..har väl ungefär samma tankar dom du. Vart har du tänkt åka, vilket/vilka länder? =)
//Elin
23 apr. 2013 11:16
Har inte riktigt bestämt länder eller rutt än :) Beror lite på om jag väljer att resa runt eller om jag ska stanna och volontära någonstans. Vart har du tänkt åka?
23 apr. 2013 22:24
Okej. Jag har nog tänkt mig att börja i norr, typ Panama eller Colombia och sen åka neråt, ecuador, peru, boliva, paraguay och sen eventuellt brasilien.. beroende på vad man hinner med och vad plånboken tillåter =)
Av Emmapih
2 maj 2013 21:07
Hejsan!
Låter riktigt spännande =) Ja, men visst hade det varit skoj om man är ett gäng.. Volontärarbete har jag varit sugen på länge men det är då plånboken som har sagt stopp för det.

Tycker det är alldeles för dyrt om man betalar för volontärarbete några veckor, men när man väl är på plats så kanske det vore mycket enklare =)
2 maj 2013 21:22
jag tänker att man kan se lite när man är på plats =) är lite sugen på att kanske stanna längre på ett ställe å jobba typ i nån bar eller café eller så hade vart grymt! Tänkte åka i början/mitten av september..ska du med? :D
Av Emmapih
2 maj 2013 21:49
Hejsan! =)

Hade varit skoj och bra om man kunde hitta ett jobb:) Dock vet jag ej hur länge jag
är beredd att stanna =)