sulky och /el bärsele

16 dec. 2016 22:02
Visningar: 204
åker till Thailand med min då 6månaders lilla tjej i feb
nån som har erfarenhet av bästa sulky samt/el bärsele som är bäst att ta med sig på resan
vi flyger med thomas cook och hoppas på att kunna ta med sulkyn ombord ??
Av Me2016
16 dec. 2016 22:48
Jag har inget svar gällande vagn på planet förutom att de flesta plan brukar godkänna att man tar med sig vagnen ända till gaten oavsett vilken typ av vagn man har men sedan lämna. Har faktiskt aldrig hört att man får ta med sig vagnen in på planet.

När det gäller vagn på plats rek en rejäl vagn på fyra icke luft hjul. Köpte en ful emmaljunga första ggr jag åkte med min 6 månaders till Indien och det var toppen sedan har den varit en trogen medresenär. Den tog sig fram på stranden i sanden. Tog sig fram på trottoarer som var knaggliga. Dottern kunde sova luftigt och svalt då dessa vagnar inte är så trånga och har en stor suflett mot solen. Hade en tunnare filt över. Hon kunde även vändas mot mig så att solen inte sken i ögonen...som inte går med en sulky. Har sedan åkt massa ggr med vagnen och har varit så nöjd att jag inte kört en sulky speciellt inte sådan med snurrande hjul. Det ända minuset har varit att det är lite krångel när den ska packas in. Men ta bara med 4 stora sopsäckar och tejp så lindar du in den i två med tejp på nervägen och två påväg hem. Jag lade även blöjorna under i varukorgen så jag slapp denna vikt i väskan ;).

Att tänka på är också att solen är stark och kan bleka en fin vagn och ev kan den få lite blesyrer i hanteringen på planet. Skönt att ha en fulvagn med sig. En rejäl brio eller emmaljunga klarar också lättare smällar.

Ta med bärsele...aldrig fel. Och tar ju inte så stor plats.

Lycka till