Stena Line Göteborg-Fredrikshavn

Av Yuphin
27 juni 2011 10:20
Visningar: 4491
Hej,
Undrar om båtresan Göteborg-Fredrikshavn är trevlig eller bara en transportsträcka? Finns det något för barnen att göra? Kan man handla billig dricka i butiken eller är det dyrt pga att man åker mellan 2 EU länder?
Av Asok
27 juni 2011 10:34
Det finns mycket att göra för barnen ombord, lekar/aktiviteter, filmer etc. etc. Lite rabatt är det på sprit/öl/vin och de säljer 1 l flaskor o de har alltid erbjudande. Öl är väl annars det folk köper mest tror jag.
Av Annl
27 juni 2011 10:37
Hej,

Visst finns det saker att göra för barnen men själv tycker jag att den resan är rätt seg och försöker alltid att boka snabbfärjan - då sparar du en timme.
Av Hathor
27 juni 2011 10:50
Resan kan vara underbar om de är soligt väder,sitta ute på däck o njuta av den "långa resan"de finns en hel del för barnen att göra...
Givetvis kan man ta snabbbåten,men då blir de bara en transport sträcka utan njutning
Bra priser på Alkohol o annat smått o gott finns att köpa ombord...
27 juni 2011 12:47
Du har fått några bra svar redan. Ett tips, om du nu inte gjort det redan, är att gå in på www.stenaline.se och botanisera runt på sidorna. Där hittar du priser på det som finns att köpa ombord. Jämför med priserna i land, kom ihåg att det är 1 liters (för det mesta) v g spritflaskor. Någon nämnde erbjudanden, ja dom kan vara riktigt bra (typen tag 3 betala för 2 el liknande). Bilder och beskrvningar av fartygen hittar du också på hemsidan.