Söker resekompis till Central/Sydamerika hösten 2018

7 nov. 2017 16:46 (redigerad)
Visningar: 278
Hejsan!

Jag har länge funderat på att resa iväg efter att jag tagit min examen och har nu bestämt mig för att backpacka runt i Central/Sydamerika hösten 2018. Tänkte vara borta i cirka 3 månader. Ställen jag vill besöka är inte helt klarlagda än men ett måste är i alla fall Machu Picchu, Amazonas, Regnbågsbergen, Rio de Janeiro samt Iguaza-fallen, men jag är öppen för förslag.

Som person är jag en social individ som är väldigt lätt att ha och göra med. På fritiden gillar jag att vara ute i skog och mark och umgås med mina vänner. Spontanitet är min grej.

Hoppas att det finns någon där ute som känner sig manad att följa med och har likartade resplaner som jag.

Kramkram
14 nov. 2017 14:28
Hej Amanda!

Jag skickade ett privat meddelande till dig då jag är intresserad av att resa 2018 jag med :) vet inte om det kom fram, såfall kan du lägga till mig på Facebook: Elin Karstensson så kan vi prata mer där :)!
Av Jakmar
15 nov. 2017 20:36
Tja! Mina planer för Ecuador och Colombia i december har fått sig en törn då polarn ändrar resedatum till februari istället, pga jobbet. Kan själv inte åka med då!
Jag vill fortfarande åka ner i december. Hur långt har du kommit i dina planer?
Jakob
28 feb. 2018 16:41
Hej! :)
Jag har också planer på att resa ut i Syd och Centralamerika till hösten. Jag vill gärna besöka så många länder och platser som möjligt. Tänkte vara borta 3-6 månader, håller det helt öppet.
3 mars 2018 22:50
Hejsan!

Är så att jag redan har börjat planera med en annan tjej och vi har diskuterat om vi bara vi ska åka eller med flera och kommit fram till att det blir fler viljor att ta hänsyn till och därför är inne på att åka själva just nu. Hör dock såklart av mig om vi skulle ändra oss men då har du förhoppningsvis börja planera med någon annan. Är många som hört av sig till mig så tror inte du heller ska ha några problem med att hitta en resplaner. Allt gott! Kanske slutar med att vi ses där borta ändå sen, vore fett :D!
Medlemmen har tagit bort svaret