Södra Goa i November/December!!!

6 aug. 2012 14:56
Visningar: 1197
Hej! :-)

Jag (20 år) och min syster (24 år) ska åka till Rishikesh i norra Indien i oktober för att gå en yogainstruktörsutbildning i en månad. Efter utbildningen måste min syster tyvärr åka hem till Sverige för att gå i skolan, men jag vill gärna stanna kvar i Indien ett tag till och det ser ut som att jag blir själv.

Min plan är att ta mig ner till Goa och stanna där ungefär till jul, för att ta det lugnt och bara vara. Jag kommer givetvis ägna mig åt yoga och avslappning, strandliv, umgänge, mat, lite äventyr då och då. Är öppen för det mesta! Jag har siktat in mig på södra Goa, främst Palolem, för att få lugnet. Har tidigare varit i det lite mer fartfyllda norra Goa och jag gillade det, men den här gången är jag ute efter ännu mer avslappning!

Så till mina frågor.. Vilka kommer vara på plats i södra Goa i november och december i år? Är det många ensamresande människor där, som precis som jag söker sällskap? Vilken strand rekomenderar ni? Hotell/bungalows/guesthouse till bra pris vid stranden? Allmänna tips om hur man säkrast reser som ensam svensk tjej i Indien! ALL info tas emot tacksamt! :-)

Hälsningar Wendela
Av Stasi
9 aug. 2012 10:02
Det är många ensama resenärer som åker till södra Goa. Det är lugnare där än i norra Goa men man kan alltid hitta människor som söker sällskap. Boendet är enkelt och billigt - bungalows/guesthouse , men det finns också hotell, budget till lyx. Min rekommendation är att förboka ett par nätter på något hotell i början. Det kan man göra även i Sverige, Indcen Resor i Stockholm är duktiga på allt i Indien. Boendet för resten av vistelsen i södra Goa ordnar du själv på plats.