Snorkling Cypern???

29 mars 2011 19:13
Visningar: 12179
Hej Vår familj har lite planer på att åka till cypern i höst har bara en fråga om det är någon som vill svara på om det är bra snorkling där??? Eller finns det andra tips på bra snorkling???
Av Mpc
29 mars 2011 22:20
Var på ön för många åren . hörde då tallas om att det var inge i de att snirkla runt cypern eller någon annanstans i medelhavet alt var förstörd så simma lugnt där i stället ha roligt i vattnet
Av Veiken
1 apr. 2011 08:26
Är snorkling det ni fokuserar på, så ska ni inte till Cypern. Röda havet är fantastisk att snorkla i. Vissa hotell i Sharm el Shejkh ligger så till att man går över en badbrygga som passerar reven och därute finns hela härligheten.
Vi har också snorklat utanför Venezuela och i Thailand och det finns ju lite varstans, men ofta långt borta eftersom vattnet inte får bli under 20 grader (har jag för mig) om man vill se de färggranna tropiska fiskarna och de vackra korallreven.
18 juli 2011 11:42
Det finns många fina ställen att snorkla på, jag antar att ni skall resa till östkusten, Agia Napa eller Protaras?
Runt hela Cape Greckoområdet som ligger mellan Agia Napa och Protaras brukar de flesta snorkla, för att ta sig dit behöver man en moppe eller en hyrbil. Runt stranden Fig Tree Bay i Protaras bort mot Nausicaa Hotel hittar du många klippor där det samlas mycket fina fiskar, Green Bay är ett annat bra ställe att snorkla på med grunt vatten.

Ute vid Kermia vid Agia Napa är det också bra snorkling, samt vid Sandy Beach nära Sunwing.
Läs mer om stränderna, nyheter från Cypern och var det är bäst att snorkla på www.grekland-cypern.com
;)
24 juli 2011 20:59
Cypern är ett av de bästa ställena i medelhavet att snorka på. Klart Egypten är bättre men Cypern är ett mycket bra alternativ om man inte kräver koraller och många olika tropiska fiskar. Snorklingeplatserna ligger precis vid stränderna i turistorterna så man behöver inte hyra bil för ta sig till vikar eller åka med båt =)