Smidig resrutt

Av Sansiro
3 okt. 2014 12:59
Visningar: 145
Planerar en resa till Thailand 3 v i jan-feb. Vi är en familj med 2 barn på 6 månader o nästan 3 år. Vi är sugna på centrala Thailand (koh samui, koh samet) och krabi men är flexibla i vårt tänk. Vi vill ha det bekvämt men samtidigt upptäcka litegrann. Tanken är att kanske förflytta sig mellan 2 ställen o bo 10 dagar på varje. Tar tacksamt emot tips på en smidig resrutt o även hotelltips. Detta är vår första resa till Thailand o utbudet är ju oändligt så det är svårt att välja ut det bästa!
5 okt. 2014 21:35
Hej
Det är ju en flygresa om du ska ta dig mellan Samui och Krabi.
Jag skulle nog rekommendera att ni håller er på ena sidan.
Vi reser med två barn och det funkar oftast bra. Din tanke att inte flytta runt för mycket låter sund.
Vi har fastnat för öarna söder om Krabi. Flyg till Krabi, besök tex Koh Jum, Koh Lanta, Koh Mook, Koh Lipe.
På Lanta finns ju tex en sjukt barnvänlig strand Klong Dao. Men då får du stå ut med att träffa svenskar titt som tätt. Vill man kan man ju ta en tuktuk och testa lite olika stränder på ön utan att flytta runt.
Berätta gärna hur ni gjorde och tyckte sen.
Av Sansiro
5 okt. 2014 23:11
Genvagen tack för dina tips om krabi! Det lutar åt att vi kommer hålla till i södra Thailand o då mellan Phuket o krabi o kanske en avstickare ner till koh lipe o koh bulon. Kan du ge oss tips ang Phuket (om ni varit där) o finns det hotell som du kan rekommendera? Gärna med pool o ac o fin frukost :)