Sita Beach Resort o Spa Koh Lipe

Av Anpe69
5 apr. 2011 14:03
Visningar: 745
Hej!
ngn som bott på detta hotell o kan dela med sig erfarenheter?
Läget, lugnt o stilla eller?
All info tacksam.
tack på förhand!
Av Sierra
5 apr. 2011 16:25
Sita Beach Resort ligger fint vid beachen i den västra lugna delen av Pattaya Beach. Det är en riktigt fin och för Lipe lyxig anläggning i söderläge och är en av Lipe´s 3 resorter med pool. För att komma till Walkingstreet där det finns service och enklare matställen knallar du några få minuter längs stranden. Rekommenderas.
Av Sej
5 apr. 2011 19:35
Kan bara hålla med Sierrra. Lugnt och stilla och riktigt bra service. Maten på restaurangen är heller inte dyrare än på andra ställen om man nu vill äta på hotellet nån gång - riktigt bra mat dessutom. På tal om mat så får man Thailand kanske godaste stenugnsbakade pizza ca 50 m från Sita, på Pizza Italia vid Daya Resort, samt italienskt vin till maten om man känner för det. Drivs av en italienare, så det är "the real thing".

En annan fördel är att om man går uppför backen inne på Sita så har man ca 10 minuters promenad längs en liten väg över till Sunset Beach som är en mycket trevlig och lugn strand med massor av trädskugga hela dagen och ett korallrev utanför stranden samt ett par restauranger. Hög mysfaktor.
Av Anpe69
5 apr. 2011 19:40
Vilken typ av boende ska man välja på SIta?
2 vuxna o 2 barn.
Av Sierra
5 apr. 2011 22:22
Det är svårt att svara på. Samtliga rum är väldigt fina på anläggningen men priset för familjerum är högt....