Shopping hotell miami?

Av Chaleil
15 jan. 2017 02:43
Visningar: 157
Kommer att vata i Miami 3 dagar och vill vara en dag runt oceandrive och kardashians butik mm, vill även till sawgrass en heldag, vilket område/hotell skall jag bo på? Kommer ej ha tillgång till bil tyvärr någon som kan ge mig tips?
15 jan. 2017 11:37
Bo i South Beach, där har du massor av shopping och lätt att ta dig in till Miami mm.

Fundera på om du måste till Sawgrass! Jämför vilka butiker de har där mot vilka som finns på Dolphin Mall. Miami International Mall ligger nära Dolphin om du får tid över där.
Det är mycket lättare att ta sig dit än till Sawgrass, där är det i princip bil, taxi som gäller, kollektivt tar det lång tid och knappast kul med en massa shoppingpåsar ;-) De har haft en shuttle till och från Sawgrass tidigare men de har ingen info om detta längre däremot kan det finnas privata bolag som kör turer dit från hotellområdena. Googla ;-) Kolla även google maps för att jämföra restiderna till olika ställen. Det är inte alltid det trevligaste klientelet på bussar så att åka på kvällen känns inte alltid så inbjudande även om jag knappast tror att det är någon direkt fara.
Du kan hyra en bil en dag för ca. 400:- plus 20-25 dollar för en natts parkering om du inte lämnar samma dag, tyvärr stänger uthyrarna i regel 18-19 vilket är lite snålt för att hinna Sawgrass Mills. På flygplatsen är det öppet 24/7 men det är lite väl bökigt att hämta och lämna bilen där.

Edit: Kom på att det ju finns Sawgrass Express http://sawgrassexpress.com/ $25 ToR, inte superbilligt men nog smidigaste sättet utöver bil och taxi.