Sevärdheter och bad i Ao nang och runt om

Av Ari72
28 dec. 2011 12:30
Visningar: 1565
Vad rekomenderar ni som vet för sevärdheter, bad och utflykter i Ao nang/Krabi? Vi är 2 vuxna och 3 barn, 15, 9 & 7 år. Vad är priserna?
Av Macho
28 dec. 2011 12:58
Hej.
Hong island är en ö som ligger en bit utanför Ao nang.
Det finns dagsresor dit där man även besöker ett par andra öar under dagen.

Man kan även åka till Tiger Temple.
Det ligger på fastlandet.
Den turen som vi åkte, besökte vi även Emerald pool där man kan bada, samt ett ställe där det fanns varma källor där man också kan bada.

Poda island ligger rakt utanför Ao nang och det tar cirka 10-15 minuter med longtailbåt. Där är det finare än på Ao nangstranden.

Sen finns alltid möjligheten att besöka Phi-Phi island på en dagstur.
Den turen som vi tog från Ao nang inkluderade även ett besök på
"Lilla" Phi-Phi.

Jag kommer inte i håg kostnaden för nåt av dessa förslagen.
Jag kan varmt rekommendera alla 4 turerna.

MVH Macho
Av Perraxx
28 dec. 2011 13:07
Ta en longtailbåt över till Railay beach. Ligger väldigt nära! Varför inte stanna en natt där (finns en del prisvärt på den ena sidan av Railay, har för mig att vi betalade 400 baht/natten för 2 dock under lågsäsong, en häftig viewpoint kan man oxå hitta här och om någon känner sig äventyrlig så går det att klättra till en lagun oxå.... Men var försiktigt på egen risk förstås. Priserna är som vanligt i Thailand helt beroende på vad du vill betala. Själv undviker jag ju i stort sett allt vad lyx är, man har ingen sämre upplevelse för det snarare tvärtom! Lycka till och ha en trevlig resa http://www.krabiguiden.se/railay-beach/