Sevärdheter i Malaysia

21 jan. 2015 19:21
Visningar: 1272
Hej!
Vi planerar att göra en långresa där vi bland annat ska besöka Malaysia.
Har ni några tips på vad man bör se, bra och billiga hotell eller fina stränder?
Av de länder vi ska besöka är Malaysia det landet där vi inte riktigt vet vad som är sevärt förutom Kuala Lumpur. Vi planerar att spendera runt 3 veckor i Malaysia.
Tusen Tack
Av Macho
22 jan. 2015 07:22
Konstigt att en del måste använda en sån otrevlig ton när dom skriver något svar.
Det är väl bara att låta bli att bry sej om det är samma frågor.

Macho
Av Mcenroe
22 jan. 2015 13:41
Hej Julia,

Håller med Macho om att det inte finns någon anledning att vara otrevlig. Men faktum är att samma fråga har kommit här upp flera gånger förr. Så de goda nyheterna är att det redan finns väldigt många bra tips att läsa här:-).

Vill slå ett slag för Tioman Island. Var där med hela familjen (barn, brors familj, mina föräldrar) i påskas. Alla älskade det. Vi bodde på Swiss Cottage i Tekek. Rekommenderas å det varmaste. Som alltid när det gäller resor på Malackahalvön - kolla noggrannt vad som gäller för vädret för respektive årstid.

Alltså: börja skriva in sökord som Kuala Lumpur, Tioman, Perhentian, Taman Negara, Redang, Langkawi och allt annat trevligt i Malaysia i sökrutan längst upp till höger:-)!

Hälsar,

J.
Av Bibby
19 feb. 2015 22:34
Penang tycker jag.
23 feb. 2015 21:49
Malaysia är ett jättebra val!

När det gäller stränder så skulle jag säga östkusten på sommarhalvåret och västkusten på vinterhalvåret. Penang är en cool destination men inte speciellt bra stränder. Kombinera Penang med bad på Langkawi så har ni en spännande och avkopplande resa.
Av Julii
1 mars 2015 05:10
Var i Malaysia för ca 2 veckor sedan och säger precis som Jeppereser att det bästa är att kombinera Langkawi med Penang och sen några dagar i KL. Då får ni lite av allt! Det är lätt att ta sig emellan.

Själv gillade jag Penang jättemycket och om ni åker dit så missa inte templet Kek Lok Si, så fint!