Säsonga i Rhodos/Kos 2010 ? ;D

Av Freaknc
15 maj 2010 19:39
Visningar: 369
Tjo allihop!
Är jävligt less på en massa skit som hänt de senaste åren, och tänkte belöna mig själv med en säsong på Kos eller Rhodos.
Tanken är att jag ska sälja allt jag äger som inte ryms i en sportbag, säga upp min lägenhet i Lule och dra sista veckan i Maj, har jobbat och är utbildad som både bartender och DJ de senaste åren, så jobb borde gå att ordna ganska omgående, boende biten tror jag inte heller är något större problem, men tips på billigt centralt boende hade uppskattats då det känns som den viktigaste biten att lösa.
Jag reser själv och det hade varit grymt kul att få kontakt med någon/några som har liknande planer, kanske någon som är sugen på att dra dit med mig eller bara känner att det vore kul att ha med en snubbe till.

Det lutar mest åt Rhodos f.t. då jag redan varit på Kos och jobbar där nån månad, men är väl egentligen öppen för det mesta, känner ni er träffade och vill snacka mer kan ni ju adda mig på msn; (Logga in för att se e-postadress) Annars ska jag försöka att vara aktiv här på resguiden också och se om det händer nåt intressant i tråden =)

Beach 2010, here we come!