Sardinien i Oktober

Av Ghandi
7 juli 2012 15:33
Visningar: 10012
Hej,

Någon som varit i Sardinien i Oktober? Vi funderar eventuellt på att åka dit då, men vet inte om det är för kallt för att kunna bada osv.

Tacksam för all input!

Tack på förhand!
Peter
Av Jenahl
3 sep. 2012 20:45
Hej,
Vi ska också åka till Sardinien i oktober och skulle gärna vilja ha lite tips på boende under lågsäsong. Jag tror att det är mycket stängt och kan lätt bli lite öde, därför är min tanke att man bör bo i någon stad, för att kunna hitta någon restaurang att gå på.
Vi vill helst till norra delen, och kommer ha bil och åka runt en del, dock inte alltför långa sträckor, då vi har 2 små barn.
Ghandi; har du fått några tips?

Någon annan som kan tipsa om bra boende under lågsäsong?
Tack!
Jenny
Av Mhem
5 sep. 2012 15:38
Sardinien är underbart oavsett årstid!
Jag har varit olika årstider men bland anant i början av oktober och då hade vi riktig sommarvärme, lagom varmt och ljummet hav att bada i. Det kanske inte är de här riktigt svala sommarkvällarna som om man åker i högsäsong, men ta med en kofta så är problemet löst. :) Vet folk som åkt dit i november-december, visst att en del ställen har stängt men mat fö dagen hittar man alltid.

Trevlig resa!
5 sep. 2012 18:31
Hej !
Har varit på Sardinien ett flertall gånger, då sen höst och tidig vår. En underbar ö att åka till. Visst kan det vara lite ruggigt morgon och kväll. Men om solen skiner är det jätteskönt.
Titta gärna in på mina Resealbum.
En annan medlem här efterlyste boende. Titta in hos dessa.
http://www.booking.com/
Av Desires
5 sep. 2012 20:25
Håller med om att Sardinien är en underbar ö! Vi var där i juli men jag tror absolut att det är OK att bada där i oktober också, googlade på det och såg att det då ska vara en medeltemp på 23 i luften och 22 i vattnet, och det är väl OK!? Har varit vid Medelhavet bara i slutet av september och det har varit väldigt bra, varmt och mysigt. Det KAN vara lite lägre temperatur i oktober, men du har otur om det inte går att bada och sola då.....

Vi reste runt på den vackra ön, vilket jag tycker är nödvändigt för det är en så fin ö, med många små byar och platser man inte ska missa. Och härliga bad i kristallklart vatten!!!
Vill du läsa min reseberättelse med många foton från Sardinien kan du titta in här (även tips på sidor med lägenhetstips) http://www.desires.se/#post36