Route 66

Av Chasod
12 maj 2013 18:55
Visningar: 246
Jag och min sambo ska köra route 66 i sommar och tar tacksamt emot tips på guldkorn och saker/ställen man absolut inte får missa. Vi ska vara borta 5 veckor varav de första 3 spenderas i New York, sedan flyg till Chicago för att köra därifrån till LA.
12 maj 2013 19:18
Om ni är intresserade av att se fin natur, tycker jag ni skall lägga några dagar att åka runt i Utah. oerhört fint landskap och många nationalparker finns att besöka där. Vi var i Arches och Canyonlands i somras och var mycket nöjda, helt klart en av de bästa reseupplevelserna. Enda felet vi gjorde var att vi hade för lite tid där.
13 maj 2013 09:43
Jag har lite dålig koll på första biten. Men när du närmar dig Las Vegas så bör du göra lite avstickare till olika öken-parker, Grand Canyon, Valley of fire, Death Valley med mera.

Står lite om de här: http://www.vegas.nu/aventyr

Annars så stanna i Las Vegas och njut ett tag :)
Har du några frågor om Vegas så ska jag besvara dem!
Av Chasod
13 maj 2013 20:35
Snoppetossan: Utah känns ganska avlägset då routen inte ens passerar där. Men tack ändå, kanske en annan gång.

Lasvegas: Ja, Las Vegas kommer vi att åka till. Har planerat in fyra nätter där. Verkar som om du har koll på stället. Har du nåt bra tips på boende, restauranger, party? Sambon fyller trettio när vi är där så blir väl middag på nån nice restaurang och lite partaj :-). Nåt annat man inte bör missa förutom ökenparkerna?