Roomies i Barcelona - Mars 2014 - Se hit! :)

Av Erika91
29 jan. 2014 22:48
Visningar: 260
Hola !

Vi är två tjejer som letar efter rumskompisar att dela lägenhet med i början av mars. Båda är kring 20 år gamla och siktar på att hitta en lägenhet som ligger centralt med bra uteplats! Hade vart kanon om vi kunde få ihop ett gäng på ca 4 pers. Som ni vet så blir det ju himla mer prisvärt om man delar på en fin lägenhet.

Vi gillar att socialisera, gå ut och umgås etc. samtidigt som vi kan njuta av lugna kvällar. En av oss kommer studera spanska ett tag och den andra jobba. Så är det någon därute som letar efter lägenhet/rum och vill ha roomies att bo med, hör av er! // Camila & Erika.
30 jan. 2014 21:23
Hallå! Det är jag som är Camila.
Så vet ni vem jag är med. Skulle ni få problem me att få tag i oss här, eller vill prata mer privat, så kan ni nå oss via facebook tex!
(Camila Vallejos C).

/Cami
3 feb. 2014 15:42
hej! jag åker till Barcelona den 1 mars å hade också tänkt att plugga spanska där ett tag. vill jättegärna dela lägenhet! försökte hitta dig på facebook men d gick sådär. jag heter isabelle Bjerlestam på Facebook. Tror inte d finns någon annan som heter så :) hör gärna av er!
Av Sofie83
7 feb. 2014 19:38
Hej! Har inte tänkt flytta till Barcelona, däremot resa ner över en weekend eller så. Är ni intresserade av att ev. hyra ut sängplats för några dagar/en vecka och hänga runt lite i stan?
9 feb. 2014 15:14
Hejsan! Jag är super sugen på att flytta till Barcelona inom en snart framtid! Jag letar boende som en tok och skulle super gärna bo med fler personer!! Hör av er om ni fortfarande letar :)
16 feb. 2014 23:41
Hola Amigos, Camilla och Erika! Vi är två taggade brudar på snart 19 år som är grymt sugna på att flytta till Barcelona! Vi tar studenten den 12 Juni och är redo att dra dagen efter! Ni verkar sköna och hade varit riktigt kul att bli roomies!

Vi är stabila, men ändå taggade på härliga utekvällar. Drömmen är att lära känna Barcelona och att träffa
många många härliga människor!

Hör av er!