Restaurang Koh Lipe

Av Linlahn
24 sep. 2013 14:32
Visningar: 593
Jag och min man kommer fira nyår på Koh Lipe. Eftersom vi anländer på nyårsaftons dag så hade det känts bra att ha bokat något för nyårsmiddagen i förväg. Någon som har tips på bra restauranger som passar bra för en nyårsmiddag (dvs inte det allra enklaste)? Gärna strandnära!
Av Sierra
24 sep. 2013 15:10
Serendipity Resort, längst ner i söder på Sunrise Beach är ett härligt ställe som jag personligen tycker har den mysigaste restaurangen. Du sitter precis vid vattnet, dock ca 4 m ovanför. Du ser här på deras bilder hur det ser ut. Det är lugnare där än på de större restaurangerna vid Pattaya Beach dit man kan gå och kolla fyrverkeri mm när det är dags att fira in det nya året.

Här ser du Serendipity och restaurangen från vattnet:
http://www.reseguiden.se/forum/bilder/serendipity-resort-koh-lipe-thailand-414605

Här en vy från restaurangen:
http://www.reseguiden.se/forum/bilder/view-from-serendipity-resort-koh-lipe-thailand-363023

http://www.serendipityresort-kohlipe.com/
Av Linlahn
25 sep. 2013 13:52
Det låter som ett perfekt upplägg, såg att Serendipity fått väldigt bra recensioner på TripAdvisor också så blir nog en bokning där. Tack för tipset Sierra!
27 sep. 2013 09:28
Mountin Resort har verkligen bra mat. Kanske inte den vackraste inredningen men innan solen gått ner har man en oslagbar utsikt från restaurangen.
Av Linlahn
30 sep. 2013 14:03
Tack för tipset. Man kunde tyvärr inte boka på Serendipity så kanske testar Mountin Resort istället!
Citerat från __nina__:
Mountin Resort har verkligen bra mat. Kanske inte den vackraste inredningen men innan solen gått ner har man en oslagbar utsikt från restaurangen.