Resrutt

Av Mysco
23 feb. 2012 20:02
Visningar: 227
Hej,

vi är två vuxna och två barn 8,10 som åker till Thailand över jul och nyår. Vi blir borta en månad. Vi ska vara en vecka på Koh Lanta och en vecka i Khao Lak. Detta går inte att ändra på pga av andra personer vi möter upp.

Det jag vill ha lite tips om är vart vi ska de sista två veckorna. Vi har varit i Ao Nang och återkommer gärna några dagar dit. Jag har kikat runt på nätet och det finns så många ställen :)

Mina tankar går åt Koh Lipe, Koh Adang, Koh Bulone, Koh Jum. Är det nåt mysigt ställe jag missat. Just det, har kikat på Koh Mook och Koh Ngai oxå. Blir det stressigt om vi stannar 2-3 nätter på de olika öarna?

Jag tar gärna emot tips och förslag på rutt eller bra hotell.

Tack på förhand / Linda
Av Aniika
24 feb. 2012 05:12
Hej Linda! Vilken härlig resa! Koh Lanta är underbart, bra val. Vi bor här i ett halvår, och stormtrivs. De sista två veckorna tycker jag definitivt ni ska åka bl.a. till Koh Mook, det gillade vi jättemycket. Om du vill ha läsa mer om Koh Mook har jag skrivit lite om ön på min blogg: http://yesterdayyousaidtomorrow-aniika.blogspot.com/2012/01/koh-mook.html

Hoppas ni får en jättebra resa. /Anninka
Av Mysco
26 feb. 2012 20:15
Tack för ditt svar Annika :)

Har kikat in på din blogg, vilka härliga bilder! Jag längtar ju inte direkt mindre nu.. Låter helt underbart att som ni bo i Thailand en längre tid.
Vi kommer nog vilken dag som helst boka boende. Har förstått att det gäller att förboka när vi ska åka i högsäsong. Det lutar åt Sivalai.

Tack för hjälpen, Linda