Resplan

30 aug. 2016 01:20
Visningar: 53
Jag och en kompis har tänkt att resa runt i ca en månad, förhoppningsvis lite längre. Vi kommer att landa i Phuket och vill hinna med Ao nang, koh Chang, kanske koh lanta och kanske koh samui?? Men vi vill också till antingen Bali eller Malaysia. HUR ska vi lägga upp det? Någon som rest mellan dessa ställen och som rekommenderar något mer? Vilken ordning och vilka ställen ska vi ev. Strunta i? Vi vill spendera mest tid i Thailand. Hur är det med visum i Malaysia, Bali? Någon som vet? Tacksam för svar!
30 aug. 2016 07:43
När har ni tänkt resa? Är biljetten bokad? Annars vore det ju enkelt att flyga till Phuket och sedan hem mot Sverige från exempelvis Bali. Från Phuket kan ni resa söderut i Thailand längs öarna (hoppa över Koh Samui i så fall som ligger på "fel sida") och sedan in I Malaysia, från Malaysia kan ni flyga billigt till Bali med exv AirAsia.
30 aug. 2016 18:02
Vi har inte bokat, bara kollat och förmodligen åker vi den 14onde mars. Och kommer hem i slutet av april.
Okej! Tack! Tanken var att börja och avsluta i Thailand men kanske är smartare att göra så!
Har du några tips på fler ställen i Thailand på "rätt" sida?
30 aug. 2016 22:07
Flyger ni ut den 14 mars och hem exv 25 april så kan ni flyga till Phuket och hem från Bali med Qatar Airways för ca 6000:-, då har ni bara en mellanlandning åt varje håll om med kort transfer.

Hela Thailands västra sida är fullt av möjligheter, starta i Phuket och besök sedan de öar/orter söderut som ni finner intressanta. Titta i detta forum eller andra efter tips.
31 aug. 2016 10:41
Okej det lät jättebra! Tack så mycket för svaren!