Reskompis till Sydafrika

29 jan. 2018 18:53
Visningar: 191
Hej!

Jag är en glad resesugen tjej på snart 22 år, älskar äventyr och tänker ge mig ut i den stora världen allt mer och mer. I sensommar (Augusti kanske?) hade jag tänkt åka på en gruppresa till Sydafrika i 13 dagar. Priset ligger på ca 23K, i det ingår flyg, transfer och besök av nationalparker och se massvis med djur ex elefanter, leoparder osv. Utöver det är tanken att gå på valsafari och dyka med vithajar. Låter intressant? Hör av dig!
30 jan. 2018 13:42
Hej

Min drömresa är också att åka till Sydafrika. Kan man läsa någonstans mer vad som ingår i dessa 23 000:-. Jag älskar också äventyr, är en pigg och glad 27 åring.

Mvh Sanna
30 jan. 2018 17:49
Hej Sanna!

Vad kul att du svarade! Här har du en länk: https://www.afrikasafari.se/sydafrika/resor/safari-sydafrika-kapstaden.htm?gclid=Cj0KCQiAzMDTBRDDARIsABX4AWzjd78habrnaSYjBjfqu1mdFiKuT_bXqx85oIkOrY-UjPdCLxIAcXMaAjclEALw_wcB

Om du vill läsa mer om extra aktiviteterna (Dyka med vithajar, valsafari etc) så finns det länk på sajten :) men om jag har förstått det rätt så ingår allt förutom extra aktiviteterna och reseförsäkring i det priset. Har mejlat och frågat och fick svaret tillbaka att det bara är reseförsäkringen som fattas. Om man åker själv eller vill ha singelrum tillkommer 5800:-. Om det låter intressant får du gärna höra av dig till mig :)
4 feb. 2018 01:04
Jag har också planer på Sydafrika till hösten då jag har påbörjat ett samarbete med ett lejonprojekt ca 3h söder om Johannesburg. När jag var på projektet i höstas hann jag inte med att åka till Kapstaden men jag vill verkligen uppleva det, dock inte själv, så skulle mer än gärna möta upp någon. Hör gärna av er om någon är intresserad av att hänga några dagar med mig. Heter Karin Påsse om ni vill skriva till mig på Facebook.
5 feb. 2018 12:02
Var absolut inte rädd för att åka till Kapstaden själv. Den är verkligen inte så farlig som alla säger! Träffade många tjejer dom teaterintresse själv i sydafrik. Jag hade nog övervägt och bokat allt själv istället för att åka med ett resebolag, då det genast blir lite dyrare. Safari i Kruger behöver inte vara så dyrt. Bushwise safari lodge utanför parken i södra Kruger är riktigt bra och toppen servis och riktigt bra mat och guiderna som tar er på safari gör allt för att ni ska få bästa upplevelsen. Kapstaden är billigt men aktiviteterna kan springa iväg! Tänk även på att 4 nätter i Kapstaden är väldigt lite. En vecka behövs verkligen för att få ut så mycket som möjligt om man inte vill pussla och stressa igenom allt! Packa varma kläder, Kapstaden är även känd för att vara en blåsig stad och med den vinden på vintern kan det bli kyligt om man ska på hike en morgon eller kväll. Tycker inte ni ska tveka en sekund på att åka ner till Kapstaden! Räkna med att ni förlorar 2 dagar då det tar ca 24h att ta sig dit. Då blir det bara 11 dagar om ni inte har 13 dagar i Sydafrika.