Reskompis Bali 7-17 februari

1 nov. 2018 01:56
Visningar: 170
Hej alla!
Just nu befinner jag mig i Australien och upptäcker landet down under som backpacker. I februari är det dags för mig att bege mig hem till Sverige, men innan är tanken att spendera 10 dagar på Bali.

Jag har inte bokat något förutom flyg (åker dit från Sydney 7 februari och flyger hem till Stockholm 17 februari). Men jag är öppen för förslag! Kan tänka mig att stanna på ett ställe och sola och bada, samtidigt som jag också kan tänka mig att resa runt.

På instagram finner ni mig på tuvahagelin, där kan ni se min resa hittills i Australien :)

Eftersom jag har ett australienskt mobilnummer skulle jag rekommendera att kontakta mig via Facebook om någon där ute är sugen på att dela denna resa med mig. Kanske någon som har lite ledighet och vill komma undan den svenska vintern :)

Tuva Hagelin
29 nov. 2018 13:45
Hej! Jag och min kompis ska resa till Bali den 28:de Januari! Vi kan gärna mötas upp om du vill, men jag följer dig på IG så kan vi höras mer där! Ha det så bra tills dess så hörs vi! Jag heter Rebecka Folenius på IG och är 99:a:)
Av Eliswe
4 dec. 2018 12:54
Hej! :)
Jag har också planerat att åka till Bali runt den 5e februari! Skulle vara jättekul att mötas upp och hitta på något! :) Har funderat lite på att surfa och åka runt osv. Följer er på Insta så kan vi kanske höras av!