Resesällskap sökes till vandringssemester i Alperna i juli 2014

1 maj 2014 22:47
Visningar: 374
Har bokat en veckas vandringssemester i Österrike från 5 juli i år; alpin vandring. Helpension, Venedig 1 dag, 12.500 kr. Avresa från Malmö. Söker nu akut resesällskap då jag brutit förhållandet med den man som jag skulle åka med. Vill väldigt gärna komma iväg! Söker först o främst en tjej/kvinna runt 50 som jag, pigg, glad och ungdomlig och som kan tänka sig en semester med sol, vandring, fantastiska naturupplevelser på 2000 m höjd, god mat och trevligt umgänge. Passa på! Populärt resmål. Hör av dig på (Logga in för att se e-postadress)
Av Detan
19 maj 2014 09:22
Hej Annica,
Jag är intresserad, men kan inte planera än. Som jourfamilj kan det hända att jag har social placering då - det är ännu för tidigt för mig att helt vika veckan i juli.
Det skulle vara Jätteroligt!
Om du vill kan vi ha en kontakt, och prata i telefon, och om en tid bestämmer jag mig - med risken att du hittat nån annan innan. Nå, jag förstår ju att det redan kan vara någon annan som bokat biljetten och ditt sällskap.

Finns på (Logga in för att se e-postadress)
19 juni 2014 15:50
Hej! Har du fått resesälskap? jag har anmält mej på en reservplats till Österrike med Singelresor men det är inte säkert att jag får en resa.Jag kan tänka mej o följa med./Anne