Alperna/Tyrolen i sommar för moms&kids och dads&kids/ Singelföräldrar sökes ;-)

21 apr. 2019 09:52
Visningar: 305
Hej på er!

Jag är ensamstående med tre barn i åldrarna 5,7 och 9. Har en förkärlek till Österrike , Alperna och speciellt Tyrolen. Älskar att vara i naturen med mina små, bada i bergsjöar, vandra, vara nära djuren osv. En vecka av total närvaro, bort från allt var charter betyder, men också en aktiv vecka , där vi rör på oss, har roligt och testar nya saker.

Men hade varit kul att ha sällskap av andra mammor med barn och pappor med barn ....så jag preliminärt reserverat ett familjeägd pensionat (gasthof) med 10 rum i Tyrolen, och hoppas på att hitta andra ensamstående med barn som vill joina oss! Har fått ett super förmånligt pris, där barnen får bo gratis. Just nu finns det 6 lediga rum kvar. Det är 29 juni-6 juli som gäller, lör-lör.
Byn där vi kommer att vara heter Kössen och det är ett fantastiskt område med massa kul för barnen - sjöar, pool, linbanor, äventyrklättring mm.

All info om pris, massa bilder mm finns på resans eventsida på FB:

https://www.facebook.com/events/371163823738392/38

Ställ gärna frågor, hoppas på några trevliga svar här ;-)
Av Tolle
4 maj 2019 11:30
Det låter intressant ☺. Tyvärr börjar min semester veckan efter🙁. Men jag och min 9-åriga dotter skulle gärna vilja hänga på något liknande i framtiden om det skulle bli aktuellt.
Av Carror
8 maj 2019 06:53
Citerat från Mindfulparents:
Inga ressugna singelföräldrar här?
Jodå! Länken verkar inte fungera, har du någon annan?

Med vänlig hälsning, Caroline
28 maj 2019 18:18
Hej
Det låter väldigt intressant om det fortfarande är aktuellt. Precis hittat den här sidan , väldigt trevligt förslag du hade.
Jag har två tjejer som är 7 och 5 år.

Ungefär vad är det för fast kostnad för det som är bokat?
11 juni 2019 21:14
Det låter som en fin idé. Ska vandra på kungsleden och kebnekaise i sommar men nästa gång hoppas jag åka med min nu fyraåriga dotter😊. Har vandrat och klättrat över hela världen (dock ej med lilltjejen även om vi tog en liten tur i spanska Sierra nevada förra sommaren ). Annars är dolomiterna fantastiskt vackert