Resesällskap sökes, sugen på Sydamerika

24 nov. 2019 11:55
Visningar: 274
Hej,

Jag har länge haft en längtan att dra ut på långresa igen och har egentligen inte något som håller mig kvar i Sverige just nu. Med andra ord så är det bara flygbiljetten som saknas nu. Det skulle vara kul att hitta någon likasinnad som skulle vilja hänga med under en kortare eller längre tid. Just nu ligger Sydamerika närmast till hands och jag skulle vilja utforska denna underbara kontinent lite mer. Var nere i Argentina i början av året och förälskade mig i allt från de vänliga människorna till kulturen och maten.

Jag har ingen direkt plan på hur länge jag ska vara borta utan tänker ta det lite mer som det kommer. Har tankar på att läsa lite spanska, jobba lite på distans och samtidigt utforska länder och kulturer. I mina intressen ingår allt från meditation till äventyr, kultur, språk, musik och fotboll bland mycket annat.

Skicka gärna ett PM till mig här vid intresse alternativt ett mejl till (Logga in för att se e-postadress)

//Henning
12 jan. 2020 20:43
Intresserad! 😊 Men får jag fråga: står att du är kvinna men profilbilden säger annat? 😋 Just nu är jag mest inne på Bali för kan bara vara borta 4-6v tyvärr. Men annars står sydamerika högst upp på listan!
13 jan. 2020 21:42
Hej Elina,

Kul att du är ressugen.
Det stämmer, jag är ingen kvinna som du ser på bilden. Blev fel i inställningarna där :)
När har du tänkt att åka? Jag har faktiskt inte så bra koll på Bali, varför lockar det landet dig?

//Henning
Av Sigridt
19 feb. 2020 19:23
Jag undrar också om det fortfarande är aktuellt, är nämligen också sugen på sydamerika!

Sigrid
19 feb. 2020 21:31
Hej, inte omöjligt alls. Är dock nere i Spanien nu men överväger att röra på mig. Nås på 076-3431020 på Whatsapp :)
20 feb. 2020 09:19
Jag tänker mig en tvåmånadersresa från mitten av mars till mitten av maj med en månads workaway på en djurskyddsorganisation i Bolivia och en månad i Peru med bland annat Cusco :) om någon skulle tycka det var intressant😉
20 feb. 2020 12:40
Haha, jag är också i Spanien, men ska till Sverige i helgen, så skickar ett meddelande då (byter nr). Var i Spanien befinner du dig?
20 feb. 2020 12:41
Låter spännande!

Blir nog svårt för mig att planera till mitten på mars dock, men annars låter det som en bra tripp och kul med workaway!!
Citerat från Fr0stilde:
Jag tänker mig en tvåmånadersresa från mitten av mars till mitten av maj med en månads workaway på en djurskyddsorganisation i Bolivia och en månad i Peru med bland annat Cusco :) om någon skulle tycka det var intressant😉