Övernattning på Bamboo Island

Av Bubbla
7 jan. 2012 16:13
Visningar: 1065
Vi åker till Krabi med omnejd i februari. Vet någon om det är möjligt att boka en övernattning på Bamboo Island. Det lär finnas övernattningsmöjlighet där, ett fåtal bungalows , samt att övernatta i tält.
Snorkeltips i Krabi, Koh Lanta och Koh Lipe mottas med tacksamhet.
Av Sierra
7 jan. 2012 18:26
Det finns inga bungalows att hyra på Koh Mai Phai (Bamboo Island), endast tält.
Det kostar 200 THB att besöka ön och där finns uppsyningsmän som dyker upp för detta.
Där finns en liten kiosk där du kan köpa enkel mat och dricka.
Av Bubbla
7 jan. 2012 18:54
OK, tack för informationen. Tält fungerar bra, skulle vilja uppleva lugnet på en ö, efter att alla turister åkt därifrån. Har besökt Similan men missade möjligheten att övernatta där. Så nu skall vi göra ett nytt försök på Bamboo Island.
Har sett att du har varit mycket på Lipe. Kan du rekommendera nå bra snorklings-stränder eller ställen där, eller övriga sevärda platser, utsiktsplatser. Ser ju såå härligt ut.
Av Sierra
7 jan. 2012 19:01
Det går bra att snorkla från alla beacher på Lipe men personligen tycker jag att östra delen av Pattaya, södra delen av Sunrise ut mot Koh Usen, södra delen av Sunset och utanför Bila Beach är bäst.

Vill du ha utsikt skall du åka över till Adang och klättra upp till Chado Cliff.
http://www.reseguiden.se/forum/bilder/364325
Av Perraxx
8 jan. 2012 12:42
Jag tältade på Bamboo Island för ca 12 år sedan och det var en häftig upplevelse. Spelade fotbollsmatch mot (skogvaktarna) på dagarna och åt bbq på kvällarna då husmor kom och gjorde mat. Läckert!