Orlando, bra hotell som tar emot paket gratis

29 aug. 2017 22:15
Visningar: 125
Siktar på en kort resa till Orlando i höst och kommer inte hinna med särskilt mycket shopping pga jobb men tänkte beställa till hotellet. Har gjort det förr med lyckat resultat när vi varit på roadtrips och bott på ett flertal hotell. Då är det alltid något som tar emot gratis men många tar 10$ eller till och med mer PER PAKET för att ta emot dem i förväg... Det kan ju förstöra hela vinsten med att shoppa i USA

Så, min fråga är, någon som kan tipsa om bra hotell med vettiga priser och pool som tar emot paket gratis? Gärna med fri parkering och gärna typen där man parkerar inne på området i närheten av rummet (ex. Hilton Grand vacations).
Av Birgere
30 aug. 2017 01:33
Vi brukar nästan alltid beställa på nätet och få det skickat, men tyvärr så tar ju många hotell helt riktigt betalt för detta.
Ett ställe som vi brukar bo på i Orlando är Bahama Bay och dit har vi beställt saker vid varje resa utan att betala för detta. Det är till o med så att ägaren som vi brukar hyra av även promotar att man ska använda resortens gratisservice :-)
Men reser man ensam i tjänsten är kanske det stället lite overkill.
30 aug. 2017 09:36
Tack för tipset (Hercule?)! Som du säger är det nog lite att ta i med dessa villor, verkar dock perfekt för familjesemester! Ska komma ihåg detta till nästa familjetur!