Hard rock hotel Orlando

15 juli 2012 16:46
Visningar: 402
Har någon bott på Hard rock hotel i Orlando?
Vad tycker ni isf, dyrt att bo där? Värt pengarna?
Ser väldigt lockande ut när man kollar in hotellet på deras hemsida. =)
15 juli 2012 18:50
hej!
Jag har inte själv bott där men har kompisar som bodde där för två veckor sedan.
Det man får räkna på och jämföra med är ju vad som ingår i paketpriset och vad motsvarande kostar om man bor på annat hotell och betalar parkbiljetterna själv. Och det får du ju ställa mot vad ni själva är intresserade av.

Du får parkbiljetter för obegränsat antal inträden på Universalparkerna+WetnWild under 14 dagar och du får expresspass (kostar 50-60$ per skalle och dag). Är ni en familj på 4-5 pers eller fler så är det ju värt mycket. De var mycket nöjda och hotellet ÄR coolt. Dock ingår inte fri wifi - vilket nästan alla billigare hotell erbjuder (det verkar som att alla hotell i högre prisklass inte har fritt, t ex Hilton). Men behöver man det inte dygnet runt kan man logga in på ett antal ställen (se min tråd om fri wifi). Dessutom slipper ni ev parkeringskostnader eftersom ni bor på site. Så om det är värt det, beror på om ni vill bo schysst och kosta på er lite :)

Strunta i frukosten (som tillkommer) och ät den på något av alla otaliga ställen som finns runt om i området. (kostn allt från 4$ o uppåt per skalle).
15 juli 2012 22:03
Tack, det var lite det jag ville höra. Att hotellet är SÅ coolt som man tror. =)

Vi har varit på Universal studios förut och lite av grejjen att bo på plats är just att få lite fördel i parken. Med lite äldre barn så lockar Universal lite mer än Disney, dit vi oxå varit förut. Att det inte är ett lågbudget hotell förstår jag och det är inte ett sådant hotell vi är ute efter.
Tack för infon och tipset om fruosten, sånt tänker man annars inte på förräns man är där! =)
15 juli 2012 23:05
Vi är själva precis hemkomna från Orlando och vi har testat säkert 10 frukostställen där.
Vi använder oss av Yelp! (finns både hemsida och supersmidig app) - och den har hjälpt oss att hitta de där mindre ställena som inte är en kedja och har det lilla extra. Appen är bra då den har GPS och hjälper en att hitta till stället.

Förutom favoritkedjorna Perkins och Cracker Barrell så är Denny's billigt. Och vår nya favorit för i år är Village Inn som inte är en kedja och ligger bra i pris. (vi är två vuxna och brukar beställa ägg, bacon, pannkakor, yoghurt, gröt, kaffe och juice i olika combo så det är vårt riktvärde)

Om ni har råd skulle jag rekommendera att ta ett lite finare rum för de tror jag är en ännu häftigare upplevelse, jag menar om man vill ha lite rockfeeling :)