Electra73

Kön / Ålder
Kvinna, 47 år
Restyp
Familjen framför allt
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Gift
Besökta länder
7
Profilsida skapad
2008-01-30
Senast online
2 år sedan

Lever fortfarande på minnena från vår SUVERÄNA resa till Florida i mars 2009!

Vi som åkte var jag, min man + våra två barn (flicka då 11 år och pojke då 12 år) .

Vi var borta i två veckor, och vår första vecka var vi i Orlando och bodde på Nickelodeon hotel. Vår andra vecka bilade vi ner till Fort Lauderdale och bodde på Away Inn i FL by the sea.
Vi är supernöjda med båda hotellen! :-)

Nu är det 2013 och vi är på väg igen.
Kommer att bo på Royal pacific resort i Orlando och Away in i Fort Lauderdale by the sea, en vecka på varje ställe i juni.
Barnen har hunnit bli 16 och nästan 15, så det är ju inte riktigt samma sak som sist. Är andra saker vi vill och kan göra, när barnen är större och bättre på att prata och förstå engelska.

Electra73s besökta platser
Bilder  (Se alla 38 bilder)
Dalton17
Dalton17 säger i Electra73s diskussion "Flyga med Norwegian till Florida":
Har SAS börjat flyga direkt från Sverige till Miami?? Det har jag missat, vi åker i december med anslutning i Oslo från Stockholm sen direkt till Miami. Åker gärna direkt, det gör vi flera gånger varje år med Norwegian men åker gärna SAS om det blir nonstop!
1 augusti 2016 14:56 - Anmäl
Birgere
Birgere säger i Electra73s diskussion "Navmii i Florida":
nja... om paddan bara har WiFi så har den ingen GPS modul mao så funkar inte navigeringen... kanske dom senaste IPAD Air WiFi har GPS.....
9 mars 2015 23:47 - Anmäl
Härlig semester
Har precis kommit hem från en underbar chartersemester på Mallorca. Har varit i Alcudia en vecka, och bott på Estrella de Mar. All inclusive med man och våra två tonåringar. Första gången vi varit p...
5 sep 2011