Önskad info om Sri Lanka

Av Hannahl
18 nov. 2011 08:36
Visningar: 814
Hej, skulle gärna få info om Sri Lanka, vi tänkte åka i januari. Är det lätt att resa runt på egen hand? Prisbild, är det billigt eller dyrt att leva och ta sig runt? Någon som varit på safari och kanske sett leoparder? Vad kostade det? var det bra? Någon som dykt? Bra dykvatten? All info av intresse, tack på förhand
Av Joakimn
18 nov. 2011 09:02
Jodå har rest runt på egen hand och även hyrt chafför/bil samt hyrt mc o kört runt var även på naturreservatet med engrupp på safari.missade leoparderna men så mycket annat.Dykningen som jag gjorde var sådär..
Vrakdök på en gammal ång/segelbåt med ett tyskt bolag.Vr där med familjen på en ryggsäcksresa 6 veckor, detta var 2006
finns bilder på min sida/joakimn
ps prisbilden har nog ändrats sen inbördeskriket tog slut.
då var priserna hälften av Thailand..idag nog nästa samma.
Av Hannahl
18 nov. 2011 10:12
tack för snabbt svar. Så dykningen är inge vidare? Var det svårt att hitta boende efter hand, behöver man boka iför väg? Så prisbilden troligen som i Thailand? Låter ju bra :)
Av Joakimn
18 nov. 2011 15:32
Dykningen var inte superb men ok,inte Maldiverna,Borneo eller Berlize men mer åt koh samoi hållet med en visibilitet som sällan översteg 6-8 meter.( temp i vattnet c:a 25gr och inte så mycket rev o marint liv men fina vrak att dyka på.Boendet har jag aldrig haft problem att boka på plats förutom över jul o nyår..få som flytta på sig då.