Ombokningsbar biljett

Av Socman
8 juni 2018 19:32
Visningar: 2004
Hej på er
Tänker åka till Phuket i Februari-19. Är i gång med att boka flygbiljetter. Undrar om det är en fördel med att boka ombokningsbara biljetter eller bara slöseri. Funderar om det skulle komma något emellan, typ gamla föräldrar som blir dåliga eller så så kanske det hade varit bra. Vad tycker ni med mer resvana :-)
Vill också passa på att fråga efter tips på sevärdheter eller annat som man inte vill missa i Phuket. Vi är två vuxna och två grabbar i 25 års åldern som följer med. Är ute efter lugn och ro men samtidigt möjlighet att hitta på något.
Tack på förhand
Medlemmen har tagit bort svaret
8 juni 2018 20:05
Och erbjudandet om ”ombokningsbara” biljetter som en del resebyråer säljer är ju ofta värdelösa, för de medger bara att man kan boka om till en annan biljett för samma kostnad som när du köpte den. Vilket i princip aldrig finns kvar när man behöver boka om.

Satsa på avbeställningsskydd med återbetalning som även gäller anhöriga.
Av Socman
8 juni 2018 20:52
Stort TACK! Då gör jag så.
Av Birgere
9 juni 2018 20:53
Köper du biljetterna med kreditkort brukar avbeställingsskyddet ingå
9 juni 2018 21:11 (redigerad)
Litet tips om biljetterna är väldigt billiga och det mesta av priset är skatter och avgifter. Skatter och avgifter ska alltid betalas tillbaka oavsett om biljetten är avbeställningsbar eller inte. Då förlorar man endast en liten del som man kanske kan stå ut med?
Av Ansun
10 juni 2018 10:50
Vi brukar boka biljetterna genom Ticket.se när vi bokar långt innan. De har någonting som man kan köpa till för en liten summa som heter Ticketgaranti, med den så kan man avboka oavsett orsak fram till 3 timmar före avresa.
Läs här om ticketgarantin:

https://www.ticket.se/tillval/ticket-garanti.html
Av Socman
11 juni 2018 19:40
Stort TACK till er alla. :-)