Ombokad resrutt för Thailand i nov/dec. Behöver tips och råd!!

Av Tigur
14 juli 2016 13:53
Visningar: 250
Jag gjorde en resrutt och bokade hotell på Koh Samui, Koh Tao och Koh Phangan i nov/dec. Men har ju insett att det är deras regnperiod då och vågar inte ta chansen att sitta där i 2 veckor med monsunregn.
Så nu har jag avbokat detta tyvärr då jag var väldigt sugen på dessa öar. Vi kommer att starta med 2 dagar i Bankok och det är det enda som är bokat och klart i nuläget. Sen behöver jag tips och råd vart som är bäst att ta vägen denna period. Funderat på Krabi och Koh Yao Yai, är det någon som har varit på Koh Yao Yai? eller har tips om andra fina öar? Vill gärna komma ut på lite öar och inte allt för turistigt om det är möjligt.
Bomba mig gärna med förslag på både resrutt och hotell (gärna precis vid stranden) så att vår resa blir så bra som möjligt. Vi är 2 vuxna som ska göra detta tillsammans. Älskar vacker natur och bra snorkling.
Hoppas att någon har tid att hjälpa mig.
Tack
Med vänlig hälsning
Therese
Av Pelle77
15 juli 2016 09:33
Hej! Bra att ni avbokade Samui och Tao eftersom det mycket riktigt vräker ner regn då. Torrast (statistiskt) är Koh Chang och öarna däromkring. Jag gillade Koh achang och skulle kombinera med lite tid på Koh Kood om jag åkte tillbaks.
Av Tigur
3 okt. 2016 10:54
Tack, nu har jag bokat Koh yao yai och Koh yao noi, ska bli spännande är det någon som vet något om dessa öar?