Norwegian utnämns till Europas bästa lågprisbolag

Av Sierra
18 juni 2013 20:23
Visningar: 405
Tis, 2013-06-18 16:03

Prisades i SkyTrax World Airline Awards

Norwegian har utnämnts till Europa bästa lågprisflygbolag av SkyTrax World Airline Awards. En undersökning där flygpassagerarna själva bedömer över 200 flygbolag över hela världen.

Sky Trax World Airline Awards anses vara den mest prestigefyllda och erkända undersökningen i flygbranschen. Norwegians vd Björn Kjos tog emot priset under Paris Air show under tisdagsförmiddagen.

– Detta är ett stort och viktigt erkännande som jag är mycket stolt över. Jag vill tacka alla våra passagerare som har röstat på Norwegian. Jag vill också tacka alla som arbetar för Norwegian och som varje dag, året runt, gör sitt yttersta för våra passagerare. Titeln ”Europas bästa lågprisflygbolag” är ett bevis på att kombinationen nya flygplan, moderna lösningar, ett stort och brett linjenät, bra service ombord samt biljetter till låga priser värdesätts, sade Bjørn Kjos.

Resande från över 160 länder deltar varje år i världens största undersökning gällande kundtillfredsställandet bland flygpassagerare. Över 200 flygbolag mäts i undersökningen. Kunderna bedömer allt från upplevelsen under incheckning, boarding, säteskomfort, renlighet i kabin, mat, dryck, underhållning och service.

Källa: Infrastruktur
19 juni 2013 00:10
Ja jag gillar Norwegian, vi flög med dem både upp till Kiruna då de flög dit (synd att de slutat med det så man inte kan hälsa på pappa och bröder), Sen flög vi även till Köpenhamn och jag måste säga att det var toppenflyg. Skulle flyga 10 ggr om hellre med Norwegian än t.ex. med Ryan Air (som jag aldrig flugit med heller och aldrig kommer att göra)-
Så jag röstar också på Norwegian!
Mvh
22 juni 2013 16:07
Kan förstå att de blivit framröstade till det,har åkt med en massa lågprisbolag och tycker personligen att de är riktigt bra troligen det bästa jag åkt med däremot är de långt ifrån alltid billigast.
Av Sq7700
23 juni 2013 00:26
Lågpris och lågpris...? Till New York i sommar blir Delta Air Lines (direktflyg) i princip alltid det billigaste alternativet och då ingår mat, bagage, filtar, underhållning, val av säte samt att inga avgifter tas för betalning med kort. Att resa med Norwegian tycker jag visserligen är bra, men billigast behöver det inte alltid vara - något som resor med renodlade lågprisbolag bör vara.