Niza Cars och andra lokala bilhyra företagen i Spanien

31 aug. 2010 14:36
Visningar: 788
Ersäkta min dålig svenska...

Vår erfarenhet av Niza Cars (genom bokningsbolaget Arrow) kunde ha potentiellt förstört vår semester. Men vi var fast beslutna att inte låta det hända. Det är en lång historia men för att uttrycka det i kort... de kommer att lura dig så mycket de kan.
Vi blev lovade en skjuts från flygplatsen men aldrig dök upp. De hade inte den utlovade "helt nya VW Golf" för oss, men istället en Seat i dålig skick (ej ren, dålig lukt, fågelbajs etc.)

Sedan deras krav är att du betalar för en full tank bensin och använda den (alltså lämna bilen tom på slutet). Du betala för det även om du inte använda bensin. De tar från dig € 70 för denna tank som också är en mycket högt pris för Diesel. Vi hade bokat bilen för 3 dagar så det var omöjligt för oss att använda även en kvart av den diesel. När vi lämnade bilen vi begärt att de betala tillbacks åtminstone en del av bränslet, men de bara skrattade åt oss och berättade att det är så de gör affärer. Vi är rätt irriterade. Vi hoppas att Kharma kommer att slå tillbaka. Det är ett smutsigt sätt att göra affärer.
1 sep. 2010 10:20
Har inte bokat med Niza Cars, men en hel del andra biluthyrare i Malaga.Europcar, Gold Car, E-bilhyra m.fl. Hos de flesta kan du välja om du vill ha full tank och lämna bilen tom eller tvärtom. Hos många står det redan på nätet att bilen är full tankad och att man ska lämna tillbaka den tom. Du ska däremot klaga på att bilen du fick inte var likvärdig med den du bokade. Skriv till chefen för Niza Cars och för Arrow och klaga på detta.

Lycka till!
Hälsningar

Brigitta